El Paller

És una bonica caseta independent per a 6 persones, just davant del parc infantil al costat mateix de la sala de jocs. Al pis superior hi ha una lluminosa cuina sala d’estar amb sortida directa al jardí. Al pis de baix hi ha tres dormitoris i el bany.

reserva online

El Vell Moli De Dalt

És el pis superior d’un antic molí fariner que manté la seva estructura original de pedra i fusta. Ideal pels amants de les masies rústiques i autèntiques. Des del jardí al costat de la bassa del molí s’entra directament a la cuina sala d’estar. Al mateixa pis hi ha tres dormitoris per a 4 o 5 persones. Baixant una escala de pedra hi ha el bany.

reserva online

El Vell Moli De Baix

És el pis inferior d’un antic molí fariner que manté la seva estructura original de pedra i de fusta. Ideal pels amants de les masies rústiques i autèntiques. És per a 4 persones. Des del pati davanter s’entra directament a la cuina sala d’estar que dóna a un dormitori i al bany. Pujant una escala de pedra hi ha el dormitori de matrimoni.

reserva online

La Cabana

Petita caseta per a parelles que havia estat un estable. Al pis de baix hi ha un bany i un dormitori amb llit de matrimoni. Al pis de dalt la cuina sala d’estar amb vistes sobre el bosc.

reserva online

La Casa Solar

És una casa construïda el 1980 seguint els experiments en energia solar de l’enginyer francès Trombé. És una casa àmplia per a grups de 14 persones. Al pis de baix hi ha la cuina, el menjador, un bany i una sala d’estar per llegir amb dvd. Al pis del mig hi ha un passadís completament acristallat amb tres dormitoris i dos banys. Al tercer pis hi ha dos dormitoris més iun bany. La casa té un gran hivernacle amb una piscina climatitzada la major part de l’any.

reserva online

una illa de pau i vegetació

Enter Your Contact Form 7 Shortcode in Cone Options!

© Copyright - Ell Molí de la Plana - powered by imediavan