Exteriors- inici

 • Project Title

  En mig del “veïnat” hi ha els espais comunitaris: els jardins, el parc infantil, les barbacoes, la sala de jocs, l’hivernacle amb la piscina i a l’estiu el jardí amb tumbones. Al voltant hi ha les cases, la Rovirota, el Vell Molí, la Casa Solar, el Paller i la petita Cabanya.

  Button Text
 • Project Title

  Els habitatges estan ben equipats amb el confort propi de les cases rurals amb dues espigues. Portem anys treballant perquè les famílies amants de la natura i la calma que desitgen fer unes vacances en un entorn especial amb totes les comoditats i amb entreteniments pels nens a l’aire lliure.

  Button Text
 • Project Title

  Al costat de la Casa Solar hi ha un gran hivernacle amb una piscina coberta climatitzada ideal per nens oberta a tothom durant el dia. Està en funcionament la major part de l’any. La temperatura de l’aigua és de 28 graus Celsius. Les mides de la piscina són 3X10 ( 0’5 x1’5m de fondària).

  Button Text
 • Project Title

  Al costat del paller, just davant del parc infantil hi ha una sala oberta a tothom amb joguines i una taula de ping pong.

  Button Text
 • Project Title

  També podeu gaudir del “espai sauna” per relaxar-vos, sota el Molí i al costat de la riera. (Aquest espai té un càrrec a part)

  Button Text
Recomanem aquest destí especialment a famílies amb nens i parelles que vulguin passar uns dies en un entorn veritablement rural sense estar lluny d’Olot i dels punts més visitats de la Garrotxa i també a aquells que vulguin tenir la possibilitat d’arribar-se a la Costa Brava , al Pirineu, a Figueres o a Girona.
una illa de pau i vegetació

Enter Your Contact Form 7 Shortcode in Cone Options!

© Copyright - Ell Molí de la Plana - powered by imediavan